Retourneren

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij FYTOCARE BEERNAERT.

De consument heeft het recht aan FYTOCARE BEERNAERT mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met FYTOCARE BEERNAERT en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op kosten van de klant terug bezorgen aan FYTOCARE BEERNAERT, Dadizeelsestraat 59, 8890 Moorslede. Wanneer men een bestelling retourneert vanuit het buitenland, draagt de klant ook zelf de verzendingskosten. U kunt ook herroepen via brief door dit modelformulier in te vullen en te bezorgen per mail / post: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

De klant mag de producten tijdens de herroepingstermijn niet gebruiken. Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt FYTOCARE BEERNAERT zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden (d.w.z. ongeopend en onbeschadigd), samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Indien de Klant de overeenkomst herroept, zal FYTOCARE BEERNAERT alle tot op dat moment van de Klant ontvangen betalingen, inclusief de standaard leveringskosten, aan de Klant terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat FYTOCARE BEERNAERT op de hoogte is gesteld van de beslissing van de Klant om de overeenkomst te herroepen. FYTOCARE BEERNAERT kan wachten met de terugbetaling totdat zij alle goederen heeft teruggekregen.

Eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze van de Klant voor een andere wijze van levering dan de door FYTOCARE BEERNAERT geboden goedkoopste standaard levering worden niet terugbetaald.